Структура

Общо събрание

Общото събрание е върховният орган на управление на сдружението „Храни и напитки България“. Общото събрание се състои от всички редовни и асоциирани членове на Сдружението, като право на глас имат само редовните членове.

Управителен съвет

Управителният съвет е управляващият орган на сдружението.

Членове на Управителния съвет: 

Данон Сердика, Девин, Интерснак България, Кока-Кола България, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, Куадрант Бевъриджис, Марс Инкорпорейтед България, Моделийз България, Нестле България, Престиж-96, Якобс Дау Егбертс България.

 

 

 

Ивайло Найденов

Ивайло Найденов

Председател на управителния съвет на сдружението"Храни и напитки България"
Ивайло Найденов е генерален мениджър на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния и Източна Адриатика. Със своя дългогодишен опит в Монделийз Интернешънъл и сектора, Ивайло Найденов развива стратегията на компанията „Snacking Made Right“ и ръководи бизнеса в региона, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на Монделийз интернешъл. 
Кариерата си в компанията Иво Найденов стартира през 2004 г. като част от предшественика на Монделийз - "Крафт Фуудс България". Първоначално е директор "Продажби", а 4 години по-късно става директор "Маркетинг". Той е й първият българин, оглавил българското подразделение на мултинационалния гигант в 25-годишната му история на българския пазар. Като изпълнителен директор на Монделийз България той се съсредоточава върху укрепването на местната организация и стимулирането на развитието на бизнеса. От март 2015 г. Иво е назначен за генерален мениджър за пазарите на Mondelez България, Румъния и Източна Адриатика.
Яна Иванова

Яна Иванова

Изпълнителен директор на сдружението “Храни и напитки България“

Яна Иванова е мениджър с над 10-годишен опит в управлението на медийни компании и повече от 12 години като юридически съветник в български и международни компании - Медия линк АД, БТВ медия груп, ТВ2/ПРО БГ, БНТ.

От 2012 година Яна Иванова е председател на Борда на Директорите на Асоциацията на дистрибуторите на телевизионни програми - професионална неправителствена организация, на собствениците и представителите на телевизионни програми разпространявани в България.

Яна Иванова е завършила „Право” в Софийския университет, има магистърска степен по Бизнес администрация от Виенския университет по икономика и бизнес и специализации в университета „Джон Мур“ в Ливърпул и в международното училище за комуникации в Лондон.